gädda


nu har jag tagit ett kvällsdopp, dags för en kopp te och sedan är det godnatt. imorrn får vi se om jag har kommit in på kulturama! så håll tummarna för mig!

bredfot strikes again

Bajs. Det är så att jag köpte ett par asasnygga skor i Berlin. Dock så underskattade jag tydligen mina fötters bredhet för jag får ont som satan överallt i hela fötterna efter bara några meter. Men någon borde ju få njuta av att vandra runt i dessa skönheter! Någon med storlek 37 (och inte alltför breda fötter alltså). Klicka på bilden bara.

-NU TYCKER JAG ATT DU ÄR LITE VRÅNG!



nu ska jag kolla på den här filmen. Gissa vilken! :D:DDD

you look at me like I'm a stranger

Tjena laxar, står ni här och fjällar?

Jag hoppas ni lyssnar på alla låtar jag lägger upp, för jag lägger inte upp någon ifall den inte är jävligt bra. Så lyssna och njut. Tv-serien (skins) är också asgrym så den kan ni ladda ner om ni har tråkigt! ehh köpa menar jag naturligtvis. Jag uppmanar inte till något olagligt, onej.

en paula i motljus


aschill dag. chillat i båten med pauline, svanen och kaffetermosen

TJA 2

fortsättning på förra inlägget
bilderna som kommer nu är dock stinas


måste sluta göra den där minen på bilder jag ser ju bara idiotisk ut

ADIOS

TJA

Hoppas att alla är sugna på asmycket bilder från Berlin? BRA! Här kommer de:

festival i mauerpark
die mauer himself! den lilla bit som återstår.

victoriapark

BERLIN

Hoppas alla har en fröjdig midsommar, ikväll drar jag och stina till Berlin! c ya suckerzz

foto sandra juto

nice day for a sulk



sommarvädret vägrar infinna sig meen man kan ju alltid låtsas..det här ska jag iallafall ha på mig om det någonsin blir varmt igen.

update


här kommer en liten uppdatering över vad jag haft för mig de senaste dagarna: i lördags var jag i köpenhamn med anna och pauline och emelie. på kvällen åkte vi över till malmö och tilbringade söndagen där. i måndags var det mentorsdag och mentorn själv började gråta när hon skulle hålla tal. på tisadgen var det AVSLUTNING och på kvällen middag och brännboll och kramar och grinande hos lisa. när det var slut åkte vi rödgråtna och jävliga hem till valter som fick sig ett gott skratt när han såg oss. tjugo minuter senare var han inte lika glad när han själv satt och bölade över att hans mentor och vi ska sluta. valter har ju nämligen ett år kvaaar! hahaha. herre min bövel vad skönt det är att grundskolan är slut ändå.

animal collective

nu åker jag till malmö och köpenhamn med anna och pauline! ni får en till bra låt i avskedspresent:

åh den här lyssnade jag på konstant den här tiden för ett år sedan den är fin den.

Two Weeks

Den här låten är den bästa jag hört på mycket, mycket, mycket länge. Dock är jag rädd att jag snart slitit ut den så mycket som jag lyssnar på den men jag tänkte att ni skulle få glädjas åt den och dess fullkomlighet ändå.





åh jag gråter nästan bara jag hör den hjälp den är så bra

RSS 2.0